Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Oyunlara Gelmeyelim, Huzurumuzu Kimse Bozamaz

16 April 2015 07:41 Kategori Politika

Ellek kasabası vatandaşları ile yaklaşan milletvekili seçimleri ile ilgili görüşleri almaya devam ediyoruz. "Ellek Haber" muhabiri Düziçi bölgesindeki bütün vatandaşlarla görüş almaya devam ediyor. 

Doğru ve tarafsız haberin adresi "Ellek Haber" vatandaşların bütün söylediklerini yansıtmaya devam ediyor. Bu konu ile ilgili"Ellek Haber"e açıklama yapan Kazım FİLİZşu açıklamalarda bulundu; "Ben bir AKP'ye gönül vermiş bir kişi olarak kendi partimden çıkan milletvekillini ne olursa olsun destekliyorum. Özelikle ülkemizde istikrarın devam etmesi için bunun şart olduğunu söylemek istiyorum. 

Ülkemiz üzerinde bizim görmediğimiz oyunların oynandığını düşünüyorum. Yakın zamanda kafamızı karıştıran "paralel yapı" ile ilgili olarak söylenenlere çok dikkat etmeliyiz. Bu mücadelede devletimize destek olmalıyız." diyerek vatandaşlarımızı devletimize destek olmaya çağırdı.

 
 
Son Guncelleme: 16 Nisan 2015 07:41
  • Ziyaret: 5578
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.