Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Özelleşmiş Bir Postane Olmaz

30 July 2014 09:50 Kategori Sokağın Nabzı


Halkımız Mağdur Olacak

Postanenin özelleşmesi tüm ellek halkının tepkisini aldı. Özelleşmiş bir postane ellek kasabasında sıkıntılı bir dönem olacakmış gibi görülüyor.Kasabamızın genci yaşlısı bu durum karşısında birlik olarak postanenin özelleşmesini istemiyorlar.Bunlardan birisi de Ellek kasabası esnaflarımızdan Musa COŞKUN, çoğu esnaflarımızın hem fikir olduğu bu konu hakkında COŞKUN Ellek Haber'e şöyle dedi;

"Postanenin özelleşmesi kasabamız için büyük bir kayıp. Ben bir esnaf olarak üzerime düşeni yaptım. AKP ilçe başkanı Mustafa TAMAN beyle bu konuyu konuştum, halkımızdan imza toplayarak bu olayın önüne geçmeye çalıştık ama olmadı. Aylık 3 bin işlem yapan ellek postanesi aydınlar, peçenek, ayşeler, selverler, yazlamazlı ve ellek kasabasının tüm işlemlerini yapmaktaydı. Özelleşmiş bir postane ise sadece fatura işlemi yapacağından halkımız mağdur olacaktır. Yaşlı kesimleri aylık almak için Düziçi'ne gitmek zorunda kalacak ve onların yanlarında yardımcıları olur sa rahat işlem yapabilirler, olmazsa zor durum da kalacaklardır. " Diyerek sözlerine son verdi.


Son Guncelleme: 30 Temmuz 2014 09:50
  • Ziyaret: 4848
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.