Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Peçenek Mahalle Halkının Sorunu

29 March 2015 20:58 Kategori Sokağın Nabzı
Pis Koku, Sivri sinek, Karasinek...

Ellek kasabasının Peçenek mahallesinde vatandaşları çileden çıkaran büyük bir sorun oluştu. Bu konuda "Ellek Haber"'e açıklama yapan vatandaşlardan Ali Girgeç ve Ömer Deliyusufoğlu yaşanan sorunu şu şekilde açıkladılar;" Görüldüğü gibi evlerimizin yanından geçen derenin durumu bizi kara kara düşündürüyor. Bu alandaki evlerin kanalizasyonu bu dereye akıyor. 

Şuan kokudan ve sineklerden duramıyoruz. Bu konuyu Ellek belediye ekiplerine bildirdik. Aldığımız cevap ise; Bu alanda bir kanalizasyon çalışması gündemimizde yok. Kenar mahalle olduğu için kanalizasyon hattına uzak kalıyoruz ve bu hatta bağlanamıyoruz. Bizim mahalle halkı olarak da belediye başkanımızdan şunu talep ediyoruz; En azından kanalizasyon hattını mahallemizin dışına kadar döşeyelim ve atıkları oraya atalım. Ancak o zaman koku ve sineklerden kurtuluruz" diyerek görevlileri bu sorunu çözmeye davet etti.
Son Guncelleme: 29 Mart 2015 20:58
  • Ziyaret: 4314
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.