Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Pemiller Camiine 3 Yıldır Çivi Çakılmadı.

03 January 2013 21:18 Kategori Yerel Haber

Ellek’te hayırsever vatandaş ve mahallelinin katkılarıyla yapımına başlanan Pemiller Camisi'nin inşaatı, toplanan paraların bitmesi üzerine durdu. Yaklaşık 350 metre kare alan üzerine inşa edilen caminin tamamlanması için yardıma ihtiyaçları olduğunu kaydeden mahalleli: "Mahalle sakinleri ve hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla temeli atılıp kaba inşaatının bitmek üzereyken toplanan paraların bitmesi üzerine işçi ve ustalarımız işi bıraktı.


Belde merkezindeki Peçenek caminin de yapılıyor olması caminin yarım kalmasına sebep oldu. Şu an ellek ve çevreden gelen tüm yardımlarda öncelik merkez camiinde olduğu için 3 yıldır cami bu halde kaldı. Cami inşaatımızın tamamlanması için hayırsever vatandaşlarımızın ve iş adamlarımızın yardımlarını bekliyoruz" dedi.


Son Guncelleme: 03 Ocak 2013 21:18
  • Ziyaret: 6214
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.