Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Pemiller mahallesine üvey evlat muamelesi mi?

14 February 2017 21:11 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'ye bağlı Ellek kasabasında, dönemin belediye başkanı merhum Av.İshak Yeşildemir tarfından projesi hazırlanarak uygulamaya konan ve şu an ki belediye tarafından devam eden kanalizasyon çalışmaları kasabanın bazı kısımlarını içerisine almaması tartışmalara yol açmkatadır.

Av. İshak Yeşildemir zamanında belediyeye katılan Pemiller, Ellek kasabasının bir mahallesi olarak Elleğe katılmıştır. Nüfus yönünden güçlenen Ellek kasabası daha güçlü bir hale gelmiştir.

Her Ellek kasabasına bağlı mahalleler gibi, Pemiller mahalleside Ellek belediyesinden hizmetler beklemektedir. Av. İshak Yeşildemir tarafından kanalizasyon sınırları içerisine de katılan Pemiller mahallesinin, daha sonra proje dışında bırakılması tartışmalara yol açmıştır.

Mahalle sakinleri acilen kanalizasyon projesine dahil edilmeleri gerektiğini, yoksa yaklaşan seçimlerde bizden bir şey beklemesinler dediler.

Ayrıca, daha önceden başkanın yolları parke yapma sözü var diyen vatandaşlar, bizlere şu anda üvey evlat muamelesi mi yapılıyor dediler.


Son Guncelleme: 14 Subat 2017 21:11
  • Ziyaret: 5228
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.