Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Postanede Elden Gitmesin

25 July 2014 22:51 Kategori Politika
Postane Özelleşmesin

Son zamanlarda Ellek kasabasındaki postanenin özelleşmesi durumu halkı biraz olsun kızdırdı. Ellek halkının özel bir postaneye sıcak bakmadığı düşünülüyor, halkın tamamına yakın bir kısmı postanenin özelleşmesine karşı çıkarak tepki gösterdiler.Halkımız postanenin özelleşmesi durumunda ellek kasabasında herhangi bir ilerlemenin olmayacağını aksine halkın mağdur olacağı öne sürüyor.Postanenin özelleşmesi konusunda Ellek Haber'e açıklamada bulunan İbrahim SİYAH sözlerine şöyle devam etti;

"Ben ellek kasabasının bir vatandaşı olarak buradaki postanenin özelleşmesini istemiyorum. Günümüzde vatandaşın çok işini gören Ellek Postanesi durduk yere neden özelleşiyor onuda anlamış değilim doğrusu, postane özelleşti diyelim halkın güveni bir defa sarsılacak vatandaş kuşkuya düşecek, ellek kasabasına bir faydası da olmayacak ve hatta belki zararı olacak.Bunun için postane özelleşmesin, belediye başkanının gereken yerlere müracaat ederek bu özelleşmenin durdurulmasını istiyorum."diyerek sözlerine son noktayı koydu.

Son Guncelleme: 25 Temmuz 2014 22:51
  • Ziyaret: 4038
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.