Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Premiere Vision Expo Fuar'ının Gözdesi REALTEKS Oldu

12 March 2015 23:27 Kategori Ekonomi

Premiere Vision, İstanbul'daki 2.büyük buluşmasında hedeflerini aştı. 14 Ülkeden 163 firmanın katıldığı Premiere Vision İstanbul'da Salon sayısı 1'den 2'ye yükseldi. Trend alanları ve seminerlerle 2016 İlkbahar / Yaz sezonu trendlerinin Sergilenmektedir.

Bu fuara katılan Realteks A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Özgenç Özenç,Dunyatimes.com'a yapmış olduğu açıklamada, ilk gün olmasına rağmen fuarı değerlendirdi Özenç; " Aynı fuara daha önce de katıldığını söyleyen Özenç, daha önce faydasını gördüğümüzden dolayı, ikici kez bu fuara katılıyoruz. İlk gün olmasına rağmen gayet iyi, organizeli ve başarılı gidiyor"dedi.

Ayrıca, yeni ürün trendleri ile bu fuara katıldıklarını söyleyen Özgenç Özenç, Akdeniz ülkeleri arasından tekstil üretiminde Türkiye birinci sırada yer almaktadır. Türkiye aynı zamanda İp'liğin merkezi konumunda, bu yüzden bu tür fuarların artırılması gerektiğine inanıyorum" dedi.



Özgenç Özenç Realteks A.Ş Yön.Kur.Başkpaylaşan:Dunyatimes
 


Son Guncelleme: 12 Mart 2015 23:27
  • Ziyaret: 6511
  • (Suanki Oy 1.8/5 Yildiz) Toplam Oy: 4
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.