Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Projelerimiz hazır, halkımızın bize vereceği yetkiyi bekliyoruz

27 November 2013 00:18 Kategori Düziçi Haberleri

Emin Adımlarla Geliyoruz...


"Düziçi Times" muhabiri belediye başkanlığı seçimine girenMHP Adayı Muhammed Kaya'yagündemle ilgili sorular sordu.


Neden aday oldunuz anlatır mısınız?


Benim aday olmamı halkımız istedi. Verilen görevi en iyi şekilde yapacağımı bildikleri için göreve beni layık gördüler. Bu güvene layık olmak için var gücümle çalışıyorum.Allah nasip ederse, İnşallah Düziçi'nin bütün sorunlarını çözeceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda herkes bana güvenebilir.


Ne gibi projelerle geliyorsunuz?


Yapılacak çok işler var. Projelerimiz hazır, halkımızın bize vereceği yetkiyi bekliyoruz. Düziçi ilçesinde yapılacak çok şeyler var. En önemlisi bana göre şunlar; imar sorunu, içme suyu projesi, pazar yeri yapılması, sosyal anlamda sosyal belediyecilik anlayışında halkla iç içe yönetim yapma arzusu içindeyim. Bunlarla ilgili planlamalarımız var. Şehir içindeki atölye, işletmeleri ve halkımızı rahatsız edici bütün unsurları planlı projeli bir site kurarak oraya nakledeceğiz. Daha bir çok yapacağımız işler var. Zamanı gelince onları da halkımıza bildireceğiz.


Ellek -Şekerdere yolunun genişletilip faaliyete geçmesini nasıl görüyorsunuz?


Bu yolun genişletilip modern bir duruma getirilmesi Düziçi halkının yararına olacaktır. Sadece Ellek halkı için yapılacak bir uygulama olmayacak herkes için olacaktır. Bu uygulama sosyal ve ekonomiksel gelişmeyi tamamlayacak bir adımdır.

 


Son Guncelleme: 27 Kasim 2013 00:18
  • Ziyaret: 5063
  • (Suanki Oy 4.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.