Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Putin: 313 teröristi etkisiz hale getirdik

16 October 2012 17:48 Kategori Dünya
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, son birkaç ay içinde 43'ü militan lider olmak üzere 313 teröristi etkisiz hale getirdiklerini açıkladı.
Terörle mücadelede kararlı olunması gerektiğini kaydeden Putin, "Terör ve organize suçlarla mücadele çerçevesinde önemli gelişmeler sağladık. Kurumlarımız daha verimli hale geldi. Her bir hata için çok büyük bedeller ödedik." dedi.
Putin, "Çalışmalarımız istikrarlı olmak zorunda. Önleyici yöntemler geliştirmek zorundayız. Haydutlar, teröristler ve organize suç örgütlerine karşı sert olmalı ve kanunlara saygılı vatandaşları korumalıyız." çağrısında bulundu.
Terörle mücadelede sivil kayıpların yaşanmamasının önemine dikkat çeken Putin, "Farklı bakanlıklar, ajanslar ve diğer tüm kurumlar birlikte organize olabilmeli" dedi.
Son aylarda gerçekleştirilen 'Kafkas 2012 'tatbikatını hatırlatan Putin, terörle mücadele çerçevesinde düzenle tatbikatların önemine işaret etti.
Rusya Federasyonu'na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti ve diğer Kafkasya bölgesindeki cumhuriyetlerde güvenlik güçlerine yönelik intihar eylemleri bölgede istikrarsızlığın devam etmesine neden oluyor.
Son Guncelleme: 16 Ekim 2012 17:48
  • Ziyaret: 6059
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.