Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ramazan Ayı Çok Güzel Geçiyor

26 June 2015 14:24 Kategori Güncel Haberler

Yurdumuzda hava şartlarının mevsim normalleri altında seyretmesi vatandaşları çok rahatlatıyor. Özelikle Ramazan ayında havaların serin seyretmesi vatandaşları çok rahatlattı. Bölgede Ramazan ayını yaylada geçirmenin planını yapan vatandaşlar şuan yaylalara çıkmaktan vaaz geçti. Ellek kasabasında vatandaşlarla bir araya gelen "Ellek Haber" muhabiri vatandaşlara Ramazan ayı ile ilgili düşüncelerini sordu. Bu vatandaşlardan biri olana ve ilerlemiş yaşına rağmen oruç tutmaktan vaaz geçmeyen Abdullah yıldız şunları söyledi; " Bu yıl yaz mevsimi gelmek bilmedi. Havalar çok serin gidiyor. Bazen yağmur bile yağıyor.

Ramazan ayında bu havalarda oruç tutmayanların vay haline diyorum. Herkesin bu şansı çok iyi değerlendirmesini istiyorum. Diğer vatandaşlar ise Abdullah amcanın görüşüne tam destek verdiler. Havalar çok güzel gidiyor. Duyduğumuz kadarı ile yaylaya gidip tekrar dönen arkadaşlarımız oldu. Bu Vatandaşlardan biri olan ve yaz aylarını her yıl yaylada geçiren Hüseyin Soy ve Ali Yıldız bu yıl yaylaya çıkmaktan vaaz geçtiklerini söylediler.

Son Guncelleme: 26 Haziran 2015 14:24
  • Ziyaret: 2932
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.