Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Recep Başkan İstanbul da...

27 June 2014 03:58 Kategori Politika

Ellek Belediye Başkanı Recep Soy, İstanbul'a geldi.  Üzücü ve Mutluluk anını aynı anda yaşayan Başkan, yakın geçmiş zamanda Eşinin Annesini kaybeden( Allah Rahmet)  Recep Soy, bu üzücü haberin arkasından da, İstanbul'a kızının doğumu için gelmek zorunda kaldı. İlk defa dede olan  Recep Soy, burada da mutluluğu yaşamaya çalıştı.

Torununun gayet sağlıklı olduğunu söyleyen Soy, Allah herkese üzüntüyü yaşatmasın ama, böyle mutluluklarıda yaşatsın" dedi. 

Öteyandan, kendisine çok yardımcı olan eşine de teşekkür etti. Benden daha fazla onun yorulduğunu, her iki tarafa da koşması, bir taraftan da bana yardımcı olması, Annelerin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor" dedi.

Ayrıca, Recep Soy, AFmedya Grubu ve Dünya Times Genel Yayın Yönetmeni Abdulvahap Filiz ve ELSİYAD İş Adamları Derneği Kurucuları ile Yemekte bir araya geldi.


--Başkanın İstanbul ile ilgili ayrıntılı haberleri ve video'lu açıklamaları da dahil, tüm ayrıntıları ile yakında ELLEK HABER de....
Son Guncelleme: 27 Haziran 2014 03:58
  • Ziyaret: 5025
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.