Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Recep Soy, MHP Düziçi İlçe Başkanlığı Seçimini Değerlendirdi

06 December 2014 23:00 Kategori Sokağın Nabzı
Dostluğun ve Hoşgörünün Hakim Olduğu Bu Seçimi Kazanan MHP'dir..

Ellek belediye Başkanı Recep Soy bu gün yapılan Düziçi ilçesi MHP'nin ilçe başkanlığı seçimini "Ellek Haber"' e değerlendirdi. Soy, yeni seçilen Muhammed Kaya'ya " Hayırlı Olsun" dileklerinde bulundu. Seçim bittikten sonra akşam yemeğinde Muhammet Kaya ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

 Recep Soy, yapılan bu seçimle ilgili değerlendirmeleri şu şekilde oldu; "Bu seçim bölgede örnek sayılacak bir seçim. Hiç bir sorun yaşanmadan yapılan bu seçimde yarışan üç adayımızın da kazandığını söyleyebilirim. Aralarında çok az oy farkı ile Muhammet Kaya'nın kazanması ile sonuçlanan bu seçimi "MHP kazandı" diyebilirim. 

Yarışan bütün adaylar çok değerli arkadaşlarımızdır. Bu bağlılığımız artarak devam etmesini Cenabı Allah'tan Dilerim. Seçilen Muhammet Kaya'nın yeni görevinde başarılar diliyor ve seçim sonucunun da herkes için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Son Guncelleme: 06 Aralik 2014 23:00
  • Ziyaret: 4527
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.