Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Recep Soy, MHP Düziçi İlçesinde Milletvekili Seçim Çalışmalarına Katıldı

16 February 2015 20:15 Kategori Öne Çıkanlar
Düziçi ilçesinde bu gün MHP ilçe teşkilatı tarafından birlik beraberlik ve dayanışma toplantısı Büyükfırat restaurant da yapıldı. Toplantıya katılımın üst seviye de olduğu gözlendi. Toplantıda Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Ellek belediye başkanı Recep Soy, Atalan belediye başkanı Süleyman Yıldırım, Böcekli belediye başkanı Doğan Öztürk, İlçe belediyesinin MHP'li azaları ve geniş bir halk kitlesi toplantıya katıldı.

Ayrıca milletvekili seçiminde Osmaniye ilinden MHP aday adayı olan Mehmet Vural toplantıya katılan vatandaşlara tanıtıldı. Toplantıda söz alanMHP İlçe Başkanı Muhammet Kaya ve MHP Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu;"Bu toplantının amacını MHP'ye gönül vermiş kişilerin birlik beraberlik, kaynaşma ve dayanışma toplantısıdır.

7 Haziran tarihinde yapılacak milletvekili seçimine bir hazırlık mahiyetindedir.Tamamen birlik olma toplantısıdır. Bugünden itibaren seçim çalışmalarımız başlamıştır. Umarız... istediğimiz sonuca ulaşırız" diyerek sözlerini tamamladılar.


Kaynak: Duzicitimes.com

Son Guncelleme: 16 Subat 2015 20:15
  • Ziyaret: 4036
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.