Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Recep Soy'dan tam destek, Bu Şekil İşletmelere İhtiyaç Var

15 March 2016 18:33 Kategori Ekonomi
Bu Şekil İşletmelere İhtiyaç Var

Dünyada kültür mantarı yetiştiriciliği günden güne artıyor. Bu işletmelerden bir yenisi de Ellek kasabasında faaliyette geçti. Özel girişimcilerin faaliyetleri soncunda kurulan Uzman Mantarcılık kültür mantarı çiftliğinde mantarlar yetişmeye başladı. 

Modern bir tesis hazırlanarak kurulan bu işletmeyi Ellek Belediye Başkanı Recep Soy ziyaret ederek işletme hakkında bilgiler aldı. İşletmeyi gezen Ellek Belediye Başkanı Recep Soy "Ellek Haber"e açıklama yaparak şunları söyledi;" Kasabamızda böyle işletmelerin kurulması beni çok mutlu etti. Beldemizde ilk defa istiridye mantar yetiştiriciliği yapılıyor. 

İnsan sağlığı için çok faydalı bir besin olduğunu bütün dünya kabul ediyor. Ben ilk defa bu şekilde temiz ve hijyenik ortamda üretim yapılan bir işletmeyi ilk defa gördüm. 

Her şey düşünülmüş, tesis çok güzel ve modern bir durumda olması beni bir kat daha mutlu etti. Bu tesis insan sağlığını tam düşünerek den inşa edilmiş. Gönül rahatlığı ile mantar yiyebilir" diyerek sözlerini bitirirken bu işletmeyi kuran herkese teşekkür etti ve bu gibi işletmelerin artarak devam etmesini diledi.


Son Guncelleme: 15 Mart 2016 18:33
  • Ziyaret: 11300
  • (Suanki Oy 3.8/5 Yildiz) Toplam Oy: 10
  • 3 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.