Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Recep Soy'un çalışmalarını Beğenmiyenler ya art niyetli ya da saklananlardır

24 March 2015 22:01 Kategori Sokağın Nabzı
Sadece Ben değil...Belediyenin Çalışmalarını Herkes Beğeniyor

Ellek kasabasında belediyenin çalışmaları halkın takdirini toplamaya devam ediyor. Bu konuda "Ellek Haber "muhabiri vatandaşlarla bir araya gelerek Ellek Belediyesinin çalışmaları hakkında halkın görüşünü almaya devam ediyor. 

Ellek kasabasında hayatını sürdüren  Mehmet Balta belediyenin çalışmalarını şu şekilde değerlendirdi;"Ben doğma büyüme Ellek beldesinde hayatını sürdüren bir insanım. Bizim hiç bir yerden gelirimiz yok. Ne iş bulursam yapıyorum. Geçtiğimiz günlerde Ellek belediye başkanımız benim durumumu bildiği için beni geçici olarak işe aldı. Bana görev yeri olarak temizlik işlerini verdi. Bende elime geçen bu işin hakkını vermek istedim. Belediye binasının olduğu merkez bulvarın temizliği bana verildi. 

Bu alanı ve bulvarın her yerini tertemiz yaptım. Bütün pisliklerden kurtardım. Adeta yerleri bile yalayıp temizledim. Herkes çalışmamdan çok memnun kaldı. Lakin! bu çalışma sürem yarıda kaldı ve işten çıkarıldım. Şuan bakıyorum... her taraf pislik içinde bu da beni çok rahatsız ediyor. Burada bizim işten çıkmamıza vesile olanların vicdanına bırakıyorum. Bu konuda bize destek olan belediye başkanımız "Recep Soy'dan Allah Razı Olsun". 

Biz toplum olarak iş yapanın yanında durmuyoruz. İş yapana engel oluyoruz. Ben bunu bu günlerde daha net bir şekilde gördüm. İnadına! Recep Soy'un çalışmalarını bütün kasaba halkı çok beğeniyoruz. Beğenmiyorum diyenleri art niyetliler ve saklananlardır"diyerek sözlerini tamamladı.

Son Guncelleme: 24 Mart 2015 22:01
  • Ziyaret: 3420
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.