Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

SON DAKİKA! Nurettin Mart Dunya Times da...

05 December 2016 19:02 Kategori Dünya
Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek Kasabasında yıllardır süregelen ve hiç akıldan çıkramadıkları Ellek Kasabasının ilçe olması için bugüne kadar mücadele vermekteler.

5 Aralık 2016 tarihini baz alarak bu gün kasabada imza kampanaysı başlatıldı. Haksızlığa uğradıklarını söyleyen vatandaşlar," Bizim nüfusumuzun altı da birine sahip bir belde İlçe yapılırken, altı kat fazla nüfusa sahip Ellek kasabasının İlçe yapılmamasının" kendilerine haksızlık yapıldığını söyleyen vatandaşlar gerekli tüm imzayı bulacaklarını söylediler.

Öteyandan, Ellek Kasabasının kanaat önderlerinden ve iş adamı Nurettin Mart, Dunya Times'a yaptığı açıklamada; " Osmaniye il olduğunda, Kadirli yanına Sumbası aldı. Sumbas ise Ellek Kasabasının altı da bir nüfusuna sahipdir. Bahçe ilçe oldu yanına Hasanbeyliyi aldı. Düziçi ilçe olduğunda ise yanına Ellek kasabasını alması gerekiyordu. Çünkü bizim nüfusumus buna yeterli idi. Ne yapıldı? Düziçi ile Ellek arasında Yarbaşı belediyesi inşaa edildi. Çok az bir nüfusa sahip olduğu halde. Ellek Kasaba olarak kaldı"dedi.

Ayrıca, Ellek Kasabasında bu gün Nurettin Mart önderliğinde başlayan imza kampanyasını herkes takdirle karşılarken, desdeklerini çekmeyeceklerini, yeterli imzayı rahat şekilde bulacaklarını, şimdiden tüm kasaba imza atmak için sıraya geçtiklerini söyleyen vatandaşlar, İş adamı Nurettin Mart'ın önderliğinde sonuna kadar desteğimizi vereceğiz dediler.

İlk hedefte 5000 imza toplayacaklarını söyleyen Nurettin Mart, Ellekli vatandaşların zaten bu işe bizden fazla rağbet gösterdiklerini görmek beni çok mutlu etmektedir. Kiminle yola çıktığımı görmem ve bizi sahiplenen vatandaşlarımızın yüzünü kara çıkarmamak için, gerekirse Ankara'ya gider kapılarda yatar yine bu işin olması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Çalışmalarınız karşılık bulmaz ise ne yaparsınız sorusuna ise cevap veren Nurettin Mart; " Karşılık bulacağından adım gibi eminim, bu gün burada Ellekli vatandaşlarımızın bana nasıl sahip çıktığını görseydiniz, bu soruyu sormazdınız"dedi.



Kaynak: Dunya Times


Son Guncelleme: 05 Aralik 2016 19:02
  • Ziyaret: 9243
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.