Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

SP Atağa Geçti, Milletvekili seçimlerinde büyük bir oy patlaması yaşayacağız

19 February 2015 16:22 Kategori Düziçi Haberleri
Milletvekili Seçiminde Heyecan Başladı

Düziçi Saadet Partisi bu gün saat 14:00 da ilçe binasında Ankara Merkezden gelen partinin ileri yöneticilerini ağırladı. Saadet partisinin önden gelen yöneticilerinden Ahmet Fidan, ilçe başkanı Ökkeş Dağlı ve partiye gönül vermiş kişiler ilçe binasında bir araya geldiler.



Yaklaşan milletvekili seçimlerinde izlenecek yol hakkında vatandaşları bilgilendiren Ökkeş Dağlı; "Biz bu süreçte başarılı olmak istiyoruz. Başaracağımıza da inancımız tamdır. Hiç bir şüpheye yer vermeden çalışmalarımız son hızı ile devam etmektedir". Bölge bölge gezen Ahmet Fidan; "Ziyaret ettiğimiz her yerde partimize gönül verenlerin artığını gördük. Bu durum bizi çok sevindirdi. Düziçi İlçesini de ziyaret ettik ve bu gerçeği burada da gördük. Milletvekili seçimlerinde büyük bir oy patlaması yaşayacağımızı söyleyebilirim" dedi.


Ökkeş Dağlı Saadet Partisi Düziçi İLçe Başkanpaylaşan: duzicitimes

Kaynak: Duzicitimes.com
Son Guncelleme: 19 Subat 2015 16:22
  • Ziyaret: 4846
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.