Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Saadet Partisi Oyunu Artırarak Geliyor

15 February 2015 20:31 Kategori Düziçi Haberleri
Saadet Partisi Oyunu Artırarak Geliyor

Düziçi ilçesi Saadet Partisi İlçe Başkanı Ökkeş Dağlı önümüzdeki milletvekili seçimi ile ilgili çalışmalarını"Düziçi Times"'e anlattı. Konu ile ilgili Dağlı;"Biz gücümüzün farkındayız. Ciddi bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Osmaniye İl başkanımız ile birlikte vatandaşları ziyaret gidiyoruz. Her gittiğimiz bölgelerde vatandaşlarımızın büyük ilgisi ile karşılaşıyoruz.İnanıyorum ki; bu seçimde büyük başarılara imza atacağız.

Düziçi ilçemizde şuan;Mehmet İğdi, Teyfik Akça Ökkeş Dağlı Saadet partisi milletvekili aday adaylarıdır.Genel merkezimiz kimi uygun görürse onunla yolumuza devam edeceğiz. Düziçi bölgesinde Saadet Partisine gönül vermiş kişiler partimiz çatısı altında toplanarak gücümüze güç katacaktır.

Özelikle, yerel seçimlerde gücümüzü artıran Ellek Kasabası bu milletvekili seçiminde de aynı desteği vereceğine inanıyoruz. Belde başkanımız Doğan Gök çalışmalarına aynı ciddiyetle devam etmektedir. Aynı başarıyı milletvekili seçiminde de sergileyeceğini dile getirmektedir. Biz Saadet Partisine Gönül vermiş insanların desteğinin günden güne artığını biliyoruz ve görüyoruz" dedi.

Son Guncelleme: 15 Subat 2015 20:31
  • Ziyaret: 6233
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.