Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Saadet Partisi'ne Ak Parti, Has Parti ve MHP'den katılım oldu

16 October 2012 15:51 Kategori Yerel Haber

Saadet Partisi’nin Düziçi’nde düzenlediği parti programında katılım coşkusu yaşandı.

Kapanan Has Parti’nin Düziçi İlçe Teşkilat Başkanı Halil Mecitoğlu, MHP Düziçi Gençlik Kolları Başkanı Ali Dağlı, MHP Düziçi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Poliç ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Toy aileleriyle birlikte Saadet Partisi’ne katıldı. Katılan isimlere parti rozetlerini Saadet Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri Harun Macit, Çelebi Keyhıdır, İl başkanı Osman Eroğlu ve Merkez İlçe Başkanı Abdulsamet Orman birlikte taktı.

Katılım töreninde bir konuşma yapan Osman Eroğlu, "Türkiye’de siyasi çizgisini değiştirmeden yoluna devam eden tek parti Saadet Partisi’dir. Biz çalışmalarımızı Hakkın ve halkın rızasını kazanmak için yapıyoruz. Hükümet ülkemizi âdete maceradan maceraya sürüklemektedir. Parti olarak uyarılarımızı yapmakla birlikte çözüm için önerilerde de bulunuyoruz. Ne yazık ki yaptığımız uyarılar dikkate alınmıyor. Ülkemizi sürüklendiği bu durumdan kurtarmak ve lider ülke yapmak için hepimiz daha çok çalışmalıyız.” dedi.

Daha önce çeşitli siyasi partilerde bulunup Saadet Partisi’ne katılanlar ise Saadet Partisi’ni sadece bir parti olarak görmediklerini dile getirerek bundan sonra davaya hizmet etmek için canla başla çalışacağız diye konuştu.

osmaniyetimes.com

Son Guncelleme: 16 Ekim 2012 15:51
  • Ziyaret: 6848
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.