Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Saf Zeytin Yağı Ellek Beldesinde Çıkarılıyor...

20 October 2014 08:51 Kategori Ekonomi

Ellek Beldesi zeytin hasadına başladı. Ellekhaber haber sitesiz sizler için araştırdı. Çiftçiler tarlalardan topladığı zeytinin yağ için olanları zeytin yağ fabrikasına taşımaya başladılar. Yeşil zeytin olarak kullanılacaklar vatandaşlar tarafından salamuraya yatırıldı. Gece 24' e kadar gelen yağlık zeytinler fabrikada işleniyor. Vatandaşlar zeytinlerden istenen verimi aldıklarını dile getirdiler. 4 kilo zeytinden 1 kilo halis yağ elde ettiklerini söylediler.

Genel itibariyle alınan sonuç tatminkar olduğunu bildirdiler.Ellek beldesinde yetiştirilen zeytinden elde edilen yağı satan vatandaşlar, müşterilerininkullandıkları yağdan çok memnun kaldıklarını dile getirdiler. Bu tadın Ellek beldesinin havasından veya toprağından ayrıcalık kazandığını bildirdiler.Bunun yanında yağ fabrikasının da ileri teknolojik imkanları kullandığı için etkili olabileceğini vurguladılar. Burada herkes yapılan işten fazlası ile tatminkar oldu.

Son Guncelleme: 20 Ekim 2014 08:51
  • Ziyaret: 6109
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.