Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Seçimlerde haram işe girmemelerini istiyorum

16 October 2013 12:29 Kategori Ellek Dün ve Bugün

Ellek beldesi insanlarındanEjder Yıldız "Ellek Haber" aracılığıyla Ellek halkına nasihatlarda bulundu. Muhabirimizin sorularına içtenlikle cevap verdi.

Ejder Bey, sizi tanıyabilir miyiz?

1945 yılında Karacaören mahallesinde dünyaya geldim. Herkes gibi bizlerde zamanımız itibariyle hayvancılık ve çiftçilik yaparak geçimimizi sağlıyoruz. Başka herhangi bir yerden gelirim yok. Kazandığımızla sosyal işlerimizi yapıyoruz.

Geçmiş tarihlerle başlayarak, günümüzde ne gibi değişiklikler oldu? Bizlere bunu anlatır mısınız?

1970 yılından bugüne kadar geçen zamanı anlatmak istiyorum. Bu tarihten önceki zamanlar sefalet, yokluk zamanı idi. Bu tarihten sonra, çok kıymetli zamanlar olduğunu herkesin bilmesini istiyorum. Son 10 yıl ise, çevremizde ve yurdumuzda her şey güzelleşti, mükemmel duruma geldik.

Devletin güçlü olması, halkımızın sıkıntılarını ve sorunlarını çözmesine meydan verdi. Bu olay bizleri çok mutlu ediyor. Şimdi halimizden çok memnunuz. ALLAH'ım devletimizi her türlü sıkıntılardan ve fitnelerden korusun diyorum.

Devletimizin güçlü olması bizim imkanlarımızı artırdı. Çocuklarımı okuttum, iş sahibi oldular. Vatandaş olarak her güzelliği günümüzde doyasıya tattım.

Yaklaşan seçimlerde vatandaşlara neler söylemek istersiniz?

Halkımız bu gün midesini değil; devletine hizmet etmeye karar verdi. Seçimlerde haram işe girmemelerini istiyorum. Para ile oy satmak veya almanın kimseye fayda getirmeyeceğini bizzat gördüm. Buna tenezzül edenlere de Allah'tan korkun demek istiyorum ve şimdiden uyarıyorum.


Son Guncelleme: 16 Ekim 2013 12:29
  • Ziyaret: 5135
  • (Suanki Oy 4.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.