Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Sektördeki Daralma Elbette İlçemize de yansıdı

10 December 2012 20:58 Kategori Ekonomi

Düziçi’nde 10 yıldır kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Alın Kuyumculuğun sahibi genç girişimci Mehmet Alın ile sektörün geleceğini konuştuk.

 

"2002 yılında babamın başladığı kuyumculuk mesleğini üniversiteyi bitirdikten sonra 2009 yılında devir alarak devam ettirmekteyim.

İşe başlarken iş yerimizi çarşı merkezine taşıyıp müşterilerimize daha nezih,kaliteli ve modern bir mekanda alış veriş imkanı sunmaya çalıştık. Meslekteki anlayışımız her zaman kaliteden ödün vermeden güler yüzlü hizmet prensip edindiğimiz dürüstlük ilkelerinden ödün vermeden en iyisini en yenisini,çeşit imkanını bizi tercih eden insanlarımıza sunmak oldu.bu anlayışımızın yansımalarını kısa sürede halkımızda yansımalarını bir çok kere görme mutluluğunu yaşadık yaşıyoruz çok şükür.

 

Türkiye genelinde kuyumculuk sektöründeki olan daralma elbette ilçemizde de yaşanıyor. Eskiye nazaran azalan satışların dünya ve ülke genelindeki sebepleriyle beraber ilçemiz ölçeğinde de çeşitli sebepleri bulunmaktadır maalesef. Tüm bu olumsuzluklara ilaveten sektörü iyiden iyiye zora sokan ve etkisinin artarak devam edeceği belli olan bankaların bu alana el atması durumu sektörde çalışan binlerce insanın geleceği için büyük risk teşkil etmektedir. Bu can sıkıcı olaya kuyumculuk sektörü olarak acilen çıkış yolu üretilmeli gelecek açısından etkisi kesilmelidir.

 

Sektörümüz yeniden büyümeyi hak eden piyasaya sıcak para sürüp piyasada rahatlatıcı etki sağlayan bir sektördür. Biz de sektörün bu daralmasından bunalmak yerine daha fazla çeşit insanımıza verilen güven sayesinde tabir yerindeyse fırsata çevirmeye çalışıyoruz.”


Son Guncelleme: 10 Aralik 2012 20:58
  • Ziyaret: 5937
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.