Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Sıkıntılar Dinmiyor

10 December 2015 08:57 Kategori Sokağın Nabzı


1 Kasım öncesi piyasada yaşanana durgunluk, seçim sonrası tek iktidarlı süreçle birlikte aşılacağı bekleniliyordu. Piyasada küçük çapta da olsa bir hareketlilik başladı.

Seçim sonrası ülke genelinde ekonomik istikrarın sağlanacağı piyasa uzmanlarınca öngörülüyordu. Ancak küçük ölçekli esnaflar aynı fikirde değil. Seçimlerin olup bitmesini sabırsızlıkla bekleyen esnaflar, umduğunu bulamadı.

Atalan beldesinde esnaflık yapan Süleyman Altun;" İş yerimizde lastik tamiri ve kaynak işleri yapıyoruz. Bugünlerde iş yerimiz çok sakin. Nadir iş yapıyoruz. Umarım işlerimiz açılarak rahat bir nefes alırız” dedi.

Altun, Atalan belediyesinin hizmetleri hakkında sorulan soruya da yanıt verdi.

Altun,  "Belediyemizin çalışmaları beklenenin üzerinde çok güzel çalışmalar, yapılmaya da devam ediyor. İleri aşamalarda kanalizasyon çalışmaları bizi biraz daha mutlu edecektir. Bu konularda çalışma yürütene herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Son Guncelleme: 10 Aralik 2015 08:57
  • Ziyaret: 4520
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.