Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Sorunlar Bitsin Artık, Ben Hizmet İstiyorum

02 June 2014 12:18 Kategori Öne Çıkanlar


Ben Hizmet İstiyorum

Ellek kasabasında yaşayan Mustafa Çömez'e bazı sorular sordu.

Yeni dönem olarak nasıl bir hizmet bekliyorsunuz?

Hizmeti her dönem bekledik ama yapmadılar. Bu dönemde çok hizmet yapılması gerekiliyor. Çünkü kasabanın hali ortada. Yıllardır bu kasabada yaşıyorum ciddi olarak değişen bir hizmet yok. Ama bundan sonra olsun istiyoruz. Yeni başkan Recep Soy'da güveniyoruz. Kısa bir zamanda yaptığı hizmetlere bakarak bir çok hizmeti yerine getireceğini şimdiden hissediyorum. Eğer gereken hizmeti yerine getirirse hem başkanımızken hemde baş tacımız olur.

Son Görüşünüz Nedir?

Dağ yollarının yapılmasını ve ayrıca sinek ilacının sıkılmasını istiyorum. Çünkü yazın gelmesi sonucu ve kurak olduğu için çevre kirliliğinden doğan bir çok sivri sinekten dışarıda oturulmuyor. İçeri ise sıcak olduğundan oturulmuyor. Bunun üzerine Sinek ilacının sıkılarak rahat bir nefes almak istiyoruz''dedi.


Kaynak: ellekposta.com
Son Guncelleme: 02 Haziran 2014 12:18
  • Ziyaret: 3978
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.