Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Sosyal Hizmetsiz Düşünce

22 April 2013 17:56 Kategori Yazarlar



Ülkemizde Güzelliklerin Olduğu Bir Lale Devri Cinsinden Dönem Yaşıyoruz Desek Hiç Abartmış Olmayız. Bir Çok İl, İlçe Ve Beldeler Yöneticileri Tarafından Bir Çok Proje İle Bulundukları Yerleri Donatıyorlar. İnsanlarına Yönelik Sosyal Hizmet Düşüncesi Çerçevesinde Hizmetler Sunuyorlar. Tabiki Bu Da Onların Seçmenler Nazarında Prestijini Arttırıyor.

Bunları Ülkemizin Bir Çok Yerinde Müşahade Ederken İçimizden "Neden Kendi Beldemiz De Bu Tür Faaliyetlerin Olmadığını” Soruyoruz. Oysa Kendi Beldemizin Ve İsnsanlarımızın Da Bu Tür Hizmetleri Almaya Herkes Gibi Layık Olduğunu Ve Bu Tür Hizmetlerin Onlarında Hizmetine Sunulması Gerektiğine İnanıyorum. Bu Güne Kadar Böyle Bir Hizmet Aşkı İle Başkanlık Koltuğunda Bir Kişi Göremedik. Oysa Sosyal Hizmet Düşüncesi İle Projelerini Ortaya Koyarak Milletin Karşısına Çıkan Bir Adayın Kazanma Şansının Yüksek Olacağını Düşünüyorum. Eski Düzen Bir Kafa Mantalitesi İle Bu Güzelim Beldeye Ve İnsanına Sadece Haksızlık Yapıldığını Düşünüyorum.

İnsanımızın Halen Bir Yol Problemini, Altyapı Sorununu Konuşuyorken Tutupta Sosyal Hizmetleri Düşünmesine Fırsat Dahi Verilmiyor. İklim Ve Hava Şartları Yönü İle Cennet Gibi Bir Mekanda Yaşayıpta Bu Tür Geri Kalmışlık Olan Şeylerlede Yaşamak İnsanı Bunaltıyor. Önümüz Yaz İnsanlarımız Tatil İçin Memlekete Geliyor. Yol Desen Berbat, Çıkıpta Şöyle Bir Yürüyüş Yapılacak Sosyal Alan Yok Vs... Bunların Hepsi Bir Çok Yerde Sıradan Hizmetler Olmuş Durumda.Bende Kendi Beldemin Ve Güzel İnsanlarının Bu Tür Hizmetleri Hakettiğini Düşünüyorum.

Tek İsteğimiz Proje Üreten Ve Projeleri İle Halkın Karşısına Çıkan Adaylar Görmek İstiyoruz...


Son Guncelleme: 22 Nisan 2013 17:56
  • Ziyaret: 3719
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


Yazarın Diğer Yazıları