Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Soylar Camii Kuran Kursu Yapımında Hiç Bir Detay Atlanmadı

19 April 2015 14:55 Kategori Güncel Haberler


Ellek kasabasında Kuran-Kursu vatandaşların yoğun ilgisi ile karşı karşıya. Bu nedenle her camide gerek çocuklara gerekse yetişkinlere dini eğitim vermek için yeni sınıflar kuruldu. Bu camilerden biri olan SOYLAR CAMİ'sinde de bu oluşum son aşamaya geldi. Her aşamasında vatandaşların beğenisine sunulmak üzere mutfak ve lavabo gibi detaylar çağın gereğine göre düzenlendi. Çok yakında bitmesi planlanan Kuran Kursu inşaatında son aşamaya gelindi. 


Şuan sadece iç dekorasyon ve malzeme ihtiyacı kalan okulda bittiğinde vatandaşların rahatça eğitim alacakları konum haline geleceği Cami İmamı Fatik Akbörk ve Mahallenin Kanaat Önderlerinden Nuri Demircioğlu tarafından "Ellek Haber" muhabirine açıklandı. "Bu sofrada bizim de bir tuzumuz olsun" diyen hayırsever vatandaşların hayırlarının kabul olunacağı da belirtildi.

Son Guncelleme: 19 Nisan 2015 14:55
  • Ziyaret: 3002
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.