Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Soylar Caminin Kuran Kursu Bitmeden, Talebe Sayısı İki'ye Katladı

17 February 2015 23:13 Kategori Öne Çıkanlar
Bu Kuran Kursu Vatandaşlarımıza Çok Şeyler Kazandıracak

Ellek kasabası Soylar Mahallesinde Soylar camisinde yapılan kursu inşaatı son sürat devam ediyor. Bu kuran kursunun yapılmasına destek veren hayır sever vatandaşlar sayesinde inşaat çalışması çok hızlı ilerliyor. Çok kısa sürede kullanıma açılacak olan kuran kursuna şimdi den kurs almak için başvuran insan sayısı ikiye katlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Soylar Cami imamı Fatih Akbörk şunları söyledi; Ben bu kuran kursunun bu bölge insanına çok şeyler vereceğinden çok eminim. Bayan Kurs öğretmenimiz sayesinde kursumuza bayan kursiyer sayımız 40 kişi civarına yükseldi. Kuran kursu sıralarımızda önceden iki kişi oturuyor idi. Ancak bu günlerde sıralarda 3 er kişi oturuyor. Yoğun talep üzerine bazı zamanlarda sıralar yetmiyor yere oturarak ders alan öğrencilerimizin olduğunu gördüm.

Kuran Kursu amacına ulaştı diyebilirim. Ben gece mi gündüzümü bu kursun yapılması ve yararlı bir yer haline gelmesi için harcıyorum. Buraya kurs almak, bir şeyler öğrenmek için gelenlerin fazlalaşması bu hizmettin amacına ulaştığını gösteriyor. Bu uğur da desteğini esirgemeyen hayır severler den Allah Razı Olsun" diyerek sözlerini tamamladı.
Son Guncelleme: 17 Subat 2015 23:13
  • Ziyaret: 4007
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.