Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Soylar Ticaret, Müşteriye Hizmet Demektir.

16 October 2012 17:56 Kategori Ellek Dün ve Bugün

Osmaniye’nin Düziçi kazasında yıllardır hizmet yapan "Soylar Ticaret limited şirketi” Müşteriye Hizmet etmekle eşdeğer olduğunu söyleyen, Soylar Ticaret Yönetim kurulu başkanı Mesut Soy; ” Şu zor ekonomi şartlarında gelen, her müşterimize en iyi fiyatlarla, en güzel hizmetleri vermeye çalışıyoruz” dedi.

Öteyandan; Ellekhaber’e konuşan Mesut Soy; Soylar Ticaret olarak bizler yıllardır verdiğimiz hizmetlerle, rüştümüzü ispatladık. Bazıları açtı ve kapadı. Bazı ekonomik şartlardan dolayı işi götüremeyebilir.

Ama müşteri seni sürekli burada görmek ister dedi. Bu Yüzden "Soylar Ticaret” olarak biz hep yerimizde olduk. Her halukarda ve şartlarda, kendimiz sineye çektik ama, müşterilerimizi hep memnun ettik” dedi.

Ayrıca; çevresinden komşularına sorduğumuz "Soylar Ticaretten” herkesinde memnun olduğunu gördük, ve bizde at sahibine göre kişner lafını hatırlayarak, iyi ve doğru, dürüst kişilğiyle yıllardır "Soylar Ticareti” yöneten Mesut Soy’un kişiliğinin de burada çok payı olduğunu düşünüyoruz.” diyen komşuları. Bizler memnunuz dediler.

ellekhaber.com

Son Guncelleme: 16 Ekim 2012 17:56
  • Ziyaret: 10315
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.