Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Süleyman Yıldırım: Durmak yok yola devam

24 October 2016 21:46 Kategori Güncel Haberler
Atalan Belediye Başkanı DURMAK YOK YOLA DEVAM sloganıyla yeniliklere devam ediyor
Başkan Süleyman Yıldırım Beye 2016 yılı içerisinde hangi projelere imza attığını sorduk
Çok büyük işlere imza attık.

Gövereve geldiğimizden bugüne kadar gece gündüz demeden bayram pazar demeden çalışıyoruz.Özellikle yollarımızı genişlettik.Altyapı çalışmalarımızı tamamladık. dedi.

Halkın talepleri nelerdir sorusuna;
Halkımızın talepleri genelde yollarla ilgiliydi fakat bu sorunu çözdük.Halkımıza teşekkür ediyorum.Takdire şayan bir durum sergilediler,destek oldular,yardımcı oldular.Atalan halkı bu konuda çok duyarlıdır.

Başkanımıza hani konularda zorlandınız dedik;
Atalan Belediyesi küçük bir belediye,bizim en büyük sıkıntımız mali sıkıntı ve makine parkı sıkıntısıydı ama biz geldiğimizden beri bu sorunları çözmeye çalıştık.Büyük eksikleri tamamladık.Kamyon yoktu aldık.Otobüs yoktu aldık.Silindir yoktu aldık.Greder yoktu aldık.Yani kısacası makine parkımızı kurduk.Afetten zarar görmüş derelerimiz vardı.

Hepsine standartlara uygun duvarlar çektik.DSİ kanalıyla islah ettik.100 yıllık proje dediğim beni heyecanlandıran en büyük iş kanalizasyon işini çözdük.Yeni köprü için temeli attık.Beldemizdeki cevherleri değerlendirebileceğimiz halı kursu açtık.Vatandaşımız da bilinçli bir şekilde kursa devam ediyor.

El emeği göz nuru çok güzel eserleri öne çıkarıyorlar.Bu da bizim gurur kaynağımız oluyor.Bozulan yollarımızı yeni baştan standartlara uygun şekilde asfalt ve parke olarak yapıyoruz.Bundan sonraki çalışmalarımız yol ağırlıklı olacak.DURMAK YOK YOLA DEVAM


Son Guncelleme: 24 Ekim 2016 21:46
  • Ziyaret: 5892
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.