Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Şüpheli Paketten Okul Ödevi Çıktı

08 April 2013 09:50 Kategori Dünya

Osmaniye’nin Düziçi İlçesi'nde Belediye önüne bırakılan paketi, paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatılan paketin bir öğrencinin okul ödevi oldu öğrenildi.

Saat09.00 sıralarında Düziçi ilçe belediyesi bahçesindeki bankamatiklerin yanına, duvar üzerine bırakılmış bir paket ihbarını alan polis, olay yerine giderek yolda güvenlik çemberi oluşturdu. Yol çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Olay yerine çağırılan bomba imha uzmanı pakete bağladığı fünyeyi uzaktan kumandayla patlattı. Patlama sonucu paketin bir öğrencinin uygulama ödevi için hazırladığı kutu olduğu anlaşıldı.

Polisin güvenlik çemberini geçmek isteyen ve polis tarafından engellenirken bir gencin "benim hayattan bir beklentim yok bırakın ben bakayım demesi” şaşkınlığa neden olurken, paketten bomba çıkmaması herkesin rahat bir nefes almasına sebep oldu.






Son Guncelleme: 08 Nisan 2013 09:50
  • Ziyaret: 4706
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.