Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

THK tanıtım TIR'ı Osmaniye'de

21 April 2014 15:54 Kategori Öne Çıkanlar
Türk Hava Kurumu’nun (THK) tanıtım TIR’ı Osmaniye Cumhuriyet Meydanı’nda ziyaretçilere açıldı.
Türkiye Kanatlarımın Altında Projesi kapsamında, THK’nın faaliyetleri ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nin tanıtımı için il il gezen TIR, 3 gün ziyaretçilere açık olacak.

Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, tanıtım TIR’ını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Oduncu, "Kurumun faaliyetleri ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin tanıtıldığı TIR’ı özellikle gençlerin ziyaret etmesini arzu ediyoruz. Önceki yıllarda halka uzak bir görüntü sergileyen THK’nın kendisini yenileme ve halkla bütünleşme, kaynaşma gayretinde olduğunu görüyoruz.” dedi.

Havacılığın sevdirilmesi ve tüm yurtta yaygın hale getirilmesi için Türkiye’nin 40 ilini dolaşan tanıtım TIR’ında motorlu yamaç paraşütü, motorlu yelken kanat ve THK’ya ait ürünlerin tanıtımı yapılıyor.
THK Osmaniye Şube Başkanı Uğur Poyraz, havacılığın sevdirilmesi, havacı bir gençliğin yetiştirilmesi ve havacılığı tüm yurtta yaygın hale getirmek amacıyla projenin gerçekleştirildiğini belirtti.
Son Guncelleme: 21 Nisan 2014 15:54
  • Ziyaret: 5051
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.