Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Tarlaya Lahmacun- Kebap Servisi Yapılır

04 November 2012 09:12 Kategori Ekonomi
Ellek’te belediye karşısında 1 yıldır faaliyet gösteren ikram pide ve lahmacun salonu İlginç sipariş yöntemleriyle Elleklilere hizmet ediyor. Şükrü Yeşildemir tarafından işletilen Pide salonu, lahmacun ve pidenin yanında kebap, güveç ve çorba gibi farklı menüler de çıkarıyor. 

Özellikle öğle saatleri hizmet veren salonun öncelikli müşterileri resmi kurumlar, eczaneler ve esnaflar. Evlere de servis hizmeti veren pide salonuna bu günlerde en fazla sipariş tarlalardan geliyor. Elekte zeytin ve fıstık hasadının başladığı şu günlerde tarlada çalışan kasabalı öğle yemelerini buradan istiyor. 

Fıstık tarlaları ve zeytin bahçelerinde çalışan işçilerin ayağına kadar servis yaptıklarını söyleyen Yeşildemir, "Kasabalı da biz de bu alışverişten hayli memnunuz.” diye ekliyor.
Son Guncelleme: 04 Kasim 2012 09:12
  • Ziyaret: 7402
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.