Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Terör'ün amacı nedir?

25 December 2012 15:32 Kategori Yazarlar



Türkiye de 30-40 yıldan fazladır süren terör sorunu çok ailenin canını acıttı, şehitler verdik, gencecik Mehmetçileri kaybettik ancak bu mücadeleden yılmadık. İlk başlarda küçük küçük oluşan terör sorunu daha sonra terör örgütünün ilk kanlı eylemini yapmasıyla başlı başına sorun haline gelmiştir. Pkk’nın açılımı kürdistan işçi partisi Anlamına gelmektedir.

Terör örgütün asıl amacı Türkiye’nin Doğusu ve Irak’ın kuzeyinde sözde bağımsız kürt devletini kurmaktır.Bu amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını bilmelidirler.Gencecik çocuklar Terör Örgütü tarafından kandırılıp dağa çıkarıldı ve TSK ya karşı kullanıldı.Çocukların dağa çıkarılmasının tek ve açık nedeni eğitimsizliktir. Maalesef, devletimizin o zamanlar da doğu ya sahip çıkmaması nedeniyle bu sorunlar büyümeye başladı ve kontrolden çıktı. Terör örgütü ilk kurulduğunda 50-100 kişilik gruplarken şimdi geçen zamanda inanılmaz derece büyümüşlerdir. 30 yıldır dağa gençlerimiz çıkmaktadır. Bu da devletimizin bir ayıbıdır. 30 yıldır önlenemeyen dağa çıkmalar terör örgütünü daha da cesaretlendirmeye başladı. Soruna net çözümler bulunamadı ve çatışmalar sürdü. Bu çatışmalarda binlerce şehit verdik.

Terörle mücadeleye harcanan parayla Türkiye dünyanın en önde giden ülkelerinden biri olabilirdi. Ancak ne yazık ki, terör örgütü aldığı desteklerle büyüdükçe büyüdü ve günümüzdeki şeklini aldı. Danimarka da ki, Roj TV pkk’nın yayın organıdır ve Danimarka devleti kanalı kapatmamakta ısrar etmektedir. Terör örgütünün ne kadar yurtdışındaki hesaplarına el konulmaya çalışılsa da çok büyük başarılar sağlanamadı. Terör örgütü dış güçler tarafından da beslendi ve eylemlerini sürdürdü. Bu kadarı da yetmedi pkk yandaşları bugün bizim Meclisimizde bizi temsil ediyorlar. Terörist içimize kadar geldi haberimiz yok. Eğer bir çözüm bulunmazsa gelecek karanlık gözüküyor. Her şey den önce artık şehitler vermeyelim, dağa çıkmak için aklı çelinen gençlerimizi kaybetmeyelim…


Son Guncelleme: 25 Aralik 2012 15:32
  • Ziyaret: 5320
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


Yazarın Diğer Yazıları



Henuz yorum yok...

Yorum Yaz