Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Umre Yolcuları Yuvaya Döndü

10 February 2015 23:56 Kategori Düziçi Haberleri
Böyle Bir Mutluluk Görmedim

Geçtiğimiz günlerde Düziçi ilçesinden yaklaşık 150 kişilik bir grup Kutsal Toraklara Umre yolculuğuna gitmişlerdi. Umre ziyaretini tamamlayan Düziçili vatandaşlarımız memleketlerine dönmeye başladı.

Bu vatandaşlarımızdan Halil Kaya ve eşi Fatma Kaya evlerine geri döndü. Umre ziyareti ile ilgili Halil Kayan'ın görüşlerini soran muhabirimiz aldığı cevap ise; ""Ben ne kadar anlatsam anlatılamaz bir mutluluk. Allahım ziyaretimizi kabul eylesin. Kutsal topraklara doyamadım. Oradaki zaman rüzgar gibi geçti.

Sanki bir mahşer yeri gibi bir ortam da ibadetlerimizi ve ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. İnşallah...Allahım nasip ederse Hac yolculuğuna da gitmek istiyorum. Hali vakti yerinde olan her Müslüman kardeşiminde genç yaşta gitmesini öneririm. Orası dediğim gibi anlatılmaz yaşanır..." diyerek sözlerini tamamladı.

Son Guncelleme: 10 Subat 2015 23:56
  • Ziyaret: 4560
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.