Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ürünlerde Kazanmak İstiyorsanız, Düziçi Tarım Çiftçimizin Yanında

11 October 2013 09:58 Kategori Düziçi Haberleri

Düziçi ilçesinde faaliyet gösterenDüziçi Tarım yetkilisi Ömer Demirelçiftçilerimizi bilgilendirmek amacıyla sitemizin muhabiri ile röportaj yaptı.Amacının; Düziçi ve çevresindeki çiftçilerin sıkıntılarına rehber olmak olduğunubelirten Ömer bey sorularımızı yanıtladı.

 

Ömer bey sizi tanıyabilir miyiz?

 

1980 yılında Düziçinde dünyaya geldim. İlk, orta ve lise eğitimimi Düziçi ilçesinde aldım. 1999-2004 yılları arasındaKahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitkisel Üretim bölümünü bitirdim. Tecrübemi artırmak için özel sektörlerde hizmet verdim. Ziraat çok geniş alan olduğunu bildiğim için, her yönüyle öğrenmem gerektiğini biliyordum. Özel sektörde çalışarak kendimi geliştirdim. Ziraatla ilgili her sorunu çözecek duruma geldim.

 

Mesleğinizle ilgili Düziçi halkına neler verebilirsiniz?

 

Ziraatla ile ilgili olarakDüziçi ve çevre köylerinin birçok sorunu olduğunu biliyorum.Halkımız çok bilinçsiz hareket etmekte olduğunu görüyorum.Onları aydınlatmak, doğru yolu göstermek bizim işimizdir. Çiftçimize sesleniyorum;

 

"Ben sizin yanınızdayım, her sorun ve dertlerinizi çekinmeden bize

anlatın"diyorum. Çiftçimizi aydınlatmak istiyorum. Halkımız ektiği ürünlerden yeteri kadar verim alamıyor. Onları yeterince aydınlatacak yerlere müraacat etmiyorlar. Ben bu amaçla, bu görevi yerine getirme gayreti içindeyim.Kurduğum sistemle; Düziçi ve çevre köylerdeki her araziye giderek ücretsiz olarak Danışmanlık hizmeti verme yetkisine sahibim. Şuan çiftçilerimiz isterse toprak analizinidüşük maliyetle labaratuvara gönderme yetkisine sahibiz.

 

Zeytin, elma, armut, nar, ceviz, badem, kiraz meyvelerinin budamadan hasata kadar takip ve bakım işlerini yaparız. En çok ekilenfıstık ve mısır ürünlerinde maxsimum verim aldık. Şaşılacak kadar iyi ürün rekoltesi elde ettik. Bunu isteyen herkese ispat ederiz.Çiftçilerimize verilen danışmanlıktan hiç bir ücret talep edilmez.Maxsimum ürün almak için her fedakarlığı yaparız. Günümüze kadar bir çok hizmetler verdik, pişman olan çiftçi olmadı. Çevredeki çiftçilere de durumu anlatarak onlarıda bilgilendirdiler.

 

Çiftçilerimiz yeniliklere yeteri kadar duyarlılık göstermiyorlar. Dolasıyla eski sistemde ekim yapılıyor, yeteri kadar da verim alamıyorlar. Bu döngüyü kırmak istiyoruz,bunu başarmak için tek yolumuz danışmanlık hizmeti vermek olduğunu düşünüyorum.

 

Bizimle çalışmak isteyen vatandaşlarımızı iş yerimize bekliyoruz. Halkımızın bu hizmetten yeterince yararlanacağını umuyoruz. Biz çiftçimizin problemini çözüyoruz.Bizimle çalışanın, asla zarar etmeyeciğini söylemek istiyorum.

 

 

Tel: 05465460055

 

Adres:Uzunbanı mh. Şehit komiser Mustafa Sarı cd. no:55 Düziçi

 

Amacımız çiftçilerimizin Kazanması

Çiftçiliği Layık Olduğu Yere Çıkarmak

Zarar eden çiftçi istemiyoruz

Dertlerinizi ve sorunlarınızı dinleyecek bir yer var artık!

Ömer Demirel'in çiftçilerimize bir telofon kadar yakın olduğunu bilelim!

 

Zirai Danışmanlık

 

Gübre-Zirai ilaçlar-zirai danışmanlık hizmetleri

EZGİ GÜBRE

DÜZİÇİ BAŞ BAYİİ


 

 


Son Guncelleme: 11 Ekim 2013 09:58
  • Ziyaret: 7169
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 3 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.