Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Vali Cerrah: Osmaniye'yi unutmayacağım

14 August 2013 13:43 Kategori Osmaniye Haberleri
Valiler kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, basına yaptığı veda mesajı açıklamasında, Osmaniye’yi unutmayacağını söyledi.

Cerrah açıklamasında şunları söyledi: "Osmaniye'de görev yaptığım 4 yılda, vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalıştım ve bu hizmetten her zaman onur duydum. Görevim boyunca Osmaniye milletvekillerimiz, Garnizon Komutanımız, Belediye Başkanımız, Rektörümüz, İl Jandarma Komutanımız, İl Emniyet Müdürümüz, kurum ve kuruluş müdürlerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın başkanlarımız ile uyum içinde çalıştık, ilimizin en iyi hizmeti alabilmesi için yeni projeler ürettik ve bu projeleri hayata geçirdik. 

Bu projeler içerisinde özellikle eğitim yatırımları önemli bir yer tuttu. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza en iyi eğitimi vermenin, ülkemizin geleceği açısından en önemli görevimiz olduğu inancı ile ilimize 121 okul kazandırdık. Görevime başladığım ilk gün ‘Osmaniye'de iz bırakan bir Vali’ olmak istediğimi söylemiştim. Bugün, eğitim yatırımları başta olmak üzere bu sözümü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Görevim boyunca desteğini ve sevgisini esirgemeyen Osmaniye halkına şükranlarımı sunuyorum.

 Görevim sona eriyor ama Osmaniye'yi ve Osmaniyelileri hiçbir zaman unutmayacağım. Son olarak milletvekillerimize, il ve ilçe belediye başkanlarımıza, yargı mensuplarımıza, rektörümüze, vali yardımcılarımıza, jandarma ve emniyet teşkilatımıza, kaymakamlarımıza, il genel meclisi ve belediye meclis üyelerine, il özel idaresi ile kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve çalışanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, siyasi partilere, muhtarlarımıza, yerel basınımıza teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Son Guncelleme: 14 Agustos 2013 13:43
  • Ziyaret: 3464
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.