Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Vali Oduncu, Suriyelilerin kaldığı tesisleri gezdi

08 September 2013 08:49 Kategori Osmaniye Haberleri
Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Suriyeli misafirlerin barındığı Osmaniye Konaklama Merkezi ve Düziçi Konaklama Merkezi’nde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Vali Oduncu’nun incelemeleri sırasında, Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa Erol, İl Afet Acil Durum İl Müdürü Osman Şengel hazır bulundu.

Vali Oduncu, ilk olarak Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak’tan Osmaniye ve Düziçi Konaklama Merkezleri hakkında brifing aldı. Brifingin ardından Osmaniye Konaklama Merkezinde incelemelerde bulundu. Suriyeli misafirler, Vali Oduncu’yu Suriye ve Türk bayraklarıyla karşıladılar. Kendisini karşılayan Suriyelilerle tek tek sohbet eden Vali Dr. Mehmet Oduncu daha sonra Yemekhane’de Suriyelilerle bir araya geldi. Vali Oduncu ve beraberindekilere burada Suriye’ye özgü kahve ikram edildi. Suriyeli misafirlerin sorunlarını da dinleyen Vali Oduncu, sorunların çözülmesi için gerekli talimatları verdi.

Vali Dr. Mehmet Oduncu, Osmaniye Konaklama Merkezi’nin ardından Düziçi ilçesine giderek oradaki Konaklama Merkezinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Vali Oduncu, Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak ve Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç’tan Düziçi Konaklama Merkezi hakkında bilgi aldı.
Son Guncelleme: 08 Eylul 2013 08:49
  • Ziyaret: 3736
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.