Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı Seçimini Konuşuyor

06 August 2014 21:51 Kategori Politika
Halka Hizmet Hakka Hizmet Etmek Demektir...

"Ellek Haber" muhabiri Ellek beldesinde yaşayan vatandaşlara önümüzdeki günlerde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili görüşlerini ve düşüncelerini sorduk.Ellek beldesinde yaşayan Mehmet Yeşildemir'e bu konu ile ilgili düşüncelerini sitemize şu şekilde aktardı."Ellek Haber" muhabiri Ellek beldesinde yaşayan vatandaşlara önümüzdeki günlerde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili görüşlerini ve düşüncelerini sorduk.Ellek beldesinde yaşayan Mehmet Yeşildemir'e bu konu ile ilgili düşüncelerini sitemize şu şekilde aktardı.

Mehmet bey, mevcut adaylardan hangisi sizce Cumhurbaşkanı olmalı?

Mehmet Yeşildemir Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili düşünceleri şu şekilde oldu; " Vatandaşlarımız oylarını verirken bazı noktalara çok dikkat etmelidir. Hangi aday ne yapmış ne yapabilir diye iki kere düşünmelidir.Bence; mevcut adaylar içerisinde memleketimiz için en hayırlısıRecep Tayip Erdoğan olduğu herkes tarafından bilinmelidir. Halkımız için çok şeyler yaptı. Bunu herkes çok iyi biliyor. Halka hizmet Hakka hizmet demektir. Bu düşünceye en uygun olan aday Recep beydir ve gereğini de yapmıştır.Sonucun bütün Müslüman alemine hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Son Guncelleme: 06 Agustos 2014 21:51
  • Ziyaret: 4455
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.