Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Vekiller bu yolu ne zaman görecek, bu ne zaman çözülecek?

16 March 2015 13:56 Kategori Sokağın Nabzı


Son zamanlarda "Ellek Haber" muhabiri Karacaören-Ellek arasındaki yolun durumunu sitesine taşıyarak yetkilileri uyarmaya çalışmıştı. Bu yolun Yarbaşı belediye sınırları içerisinde olduğu için yolu Yarbaşı belediyesinin yapması gerektiğini bir çok vatandaş dile getirmişti.

 Fakat bu yolu; Ellek vatandaşlarının kullandığı ve yolu da Ellek belediyesinin yapması gerektiği  iddia edildi. Bu konuda bu bulvarı kullanan vatandaşlarla bir araya gelen "Ellek Haber" muhabirimiz ilginç görüntülere ulaştı. 

Bu yolu kendi çabaları ile yapmaya çalışan vatandaşlardan Ali Antar ve Kemal Coşkun ile bu yolun durumu hakkında görüşlerini aldık. Sitemize açıklamalarda bulunan Ali Antar; Bu yolu kullanan genelde Ellek halkı; Ancak bu yoldan sadece Ellek halkı değil bir çok farklı yerleşim yerlerindeki insanlarda kullanıyor. 

Akıllı olmak lazım! Yarbaşı belediyesinin sınırları içerisinde olan yeri Yarbaşı belediyesinin yapması lazımdır. Eğer bu yolu istemiyorsa; buradaki vatandaşlar ve alanın acilen Ellek kasabasına bağlanması şarttır" dedi. 

Konu ile ilgili olarak Kemal Coşkun ise; Zaten bu yol üzerinde ikamet eden vatandaşların çoğu Ellek beldesinde kayıtlıdır. Bu sorunun tek çözümü bana göre; sınırlar tekrar çizilmeli ve buradaki vatandaşlar Ellek beldesine dahil edilmelidir. Buradaki vatandaşların seve seve Ellek beldesine dahil olacağından eminim" diyerek sözlerini tamamladı.


Son Guncelleme: 16 Mart 2015 13:56
  • Ziyaret: 3935
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.