Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ya Yolu Yap, Ya da Ellek Kasabasına Ver

24 May 2015 09:16 Kategori Sokağın Nabzı


Son günlerde gündemden düşmeyen Ellek Karacaöğren yolunun köstebek yuvasına dönmesi vatandaşları çileden çıkardı. Karacaöğren den Ellek sınırına kadar Yarbaşı belediye sınırları içerisine giren bu yol, Yarbaşı belediyesi tarafından yaptırılması lazım.


Ellek belediyesine gelen parayla Yarbaşı belediyesi sınırına ait bir yolun, Ellek Belediyesi tarafında yaptırılmasına Ellekli vatandaşlar müsade etmiyor.

Yarbaşı belediyesinden hiç bir tepkinin gelmemesi, yolların köstebek yuvasına dönmesi, son günlerde bu yoldan giden araçlarda aşırı derecede tamirat meydana gelmesi, vatandaşları başka çözümlere yönelmesine yol açtı. Ya yolu yapsın, ya da Ellek Belediyesin versin burasını, bizim belediyemiz yaptırır dedi.


Öteyandan, Ellekli vatandaşlar, " siyasilerden bu işe bir çözüm bulmalarını, bu sınırı ellek kasabasına bağlanmasını istiyoruz. Yolun bozuk olması yağmurlu havalarda sular evimizin içine giriyor. Yolun acilen düzeltilmesi lazım"dedi.



Son Guncelleme: 24 Mayis 2015 09:16
  • Ziyaret: 5413
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.