Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Yapılan Hizmet Hepimizin

05 June 2014 17:09 Kategori Sokağın Nabzı

Sorunlarımızı Tek Tek Aşacağız

''Ellek Posta'' Ellek kasabasının yeşildemir mahallesinde yapılan köprü çalışmasını yansıttı. Zeytin fabrikası ve bir çok eve giden yolun su dolu dereden geçememesi sonucu köprü yapılarak bu büyük sorunu ortadan kaldırılmaya çalışıldı. Hizmetlerine hızla devam eden Recep Soy şunları söyledi.

''Recep Soy''Yaz mevsiminin gelmesi sonucu yollara daha çok önem veriyoruz. Bir çok mahallede yol sıkıntıları var. Bura da vatandaş deren geçerek evlerine gitmeye çalışıyor. Arabaların oldukça zorlanarak gidildiği görüldü. Bunun üzerine köprü olarak da adlandıra bileceğimiz beton boru atıyoruz. Bu sayede yolun inişli çıkışlı değil düz olarak geçilmesini sağladık. Böylece bir çok yol sorunların hepsini gidermeye çalışacağız vesorunlarımızdan tek tek aşacağız''dedi.



Ellekposta.com
Son Guncelleme: 05 Haziran 2014 17:09
  • Ziyaret: 4100
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.