Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Yapılan çalışmaları çok yakından takip ediyoruz..

26 October 2014 14:57 Kategori Öne Çıkanlar
Yapılan çalışmaları çok yakından takip ediyoruz..

Ellek beldesinde vatandaşlar Ellek Belediyesinin yaptığı hizmetleri mercek altına almaya başladılar. Belde halkının sorun olarak gördüğü sıkıntıları yeni seçilen belediye başkanı Recep Soy'un nasıl çözeceğini bekliyor. Bununla ilgili yorumları almak için "Ellek Haber" muhabirimiz vatandaşlarla bir araya geldi.

 Bu vatandaşlardan biri olan Mehmet Gök "Ellek Haber"'e şu açıklamayı yaptı;"Bizim için sıkıntılı olan sorunları nasıl çözeceğini belediye başkanından bekliyoruz. Şu an daha erkendir diye  düşünüyorum. Ben Ellek Belediyesinin meclis azası olarak seçildim. Benim hizmetlerle ilgili düşüncem ise bekle gör... Beldemizde yapılacak daha çok sorunlar var. Belediye Başkanı Recep Soy bu sorunları nasıl çözecek diye bekliyoruz. Ben başkanla aynı partiden değilim ama, bizim daha önceki İshak  Yeşildemir'in yarım bıraktığı hizmetleri tamamladığını da görüyorum. Muhalefette olsa hizmet yapan herkesi alkışlıyoruz" dedi.  
Son Guncelleme: 26 Ekim 2014 14:57
  • Ziyaret: 3877
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.