Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Yapılanlar Çok Gerekli Hizmetler

27 December 2015 12:16 Kategori Sokağın Nabzı


Ellek kasabasında Ellek Belediye Başkanı Recep Soy hız kesmeden yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Bu günlerde yol yapım çalışmaları mahalle aralarına kaydırıldığını daha önceki haberlerimizde belirtmiştik. Bu çalışmalar şuan Soylar Mahallesi ara sokakların da devam ediyor.

Burada yaşayan vatandaşlara bu çalışmalar hakkındaki düşüncelerini sormaya devam ediyoruz. "Ellek Haber"e açıklama yapan mahallenin en yaşlı üyesi olan Halil Siyah içinden geçenleri şu şekilde anlattı;" Ben bugüne kadar bu sokaklarda bu kadar güzel çalışma görmedim. Bir çok belediye başkanını gördüm.

 Fakat şimdiki belediye başkanımız Recep Soy kadar geniş çapta bütün mahallelerde çalışma yapanı görmedim. Benim yaşadığım sokakta ciddi mana da hiç bir çalışma yapılmamıştı.

Recep Başkan yolu genişleterek parke taşı döşedi. Benim gönlümü alarak takdirimi kazandı. İnanıyorum ki; kasabamızın her yerinde bu kadar güzel çalışmaları da yapacaktır. Buradan "Ellek Haber" aracılığı ile başkanımızın başarılarının devamını diliyorum" dedi.


Son Guncelleme: 27 Aralik 2015 12:16
  • Ziyaret: 4548
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.