Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Yapılanlar Çok Güzel, Ancak Bizimde Yapılmasını İstediğimiz Şeyler Var

27 April 2015 21:40 Kategori Politika
Yapılanlar Çok Güzel...Ancak Bizimde Yapılmasını İstediğimiz Şeyler Var

Ellek halkı belediye başkanı Recep Soy'un çalışmalarını çok beğendiklerini her zaman dile getiriyorlar. Fakat gözden kaçan bazı noktaları Ellek Haber"e açıklayan Abdurrahman Yıldız şunları söyledi; "Ellek kasabası gelişmeye başladı. Bu noktayı herkes kabul ediyor. Benimde bu gelişmişliğe etki edecek noktaları dile getirmek istiyorum. Diğer yerleşim alanlarını bölgemize çekecek olan en önemli etkenlerden bir tanesi kasabamıza bir ATM'nin konmasıdır. Emeklilerin hepsi maaşları için ilçeye akın ediyorlar. Bu zaman ve maddi kayıptır bana göre.

 Bu uygulamayı burada faaliyete geçirmek demek Karagedik, Selverler, Şekerdere, Yazlamazlı, Atalan, Peçenek gibi yerde yaşayanlar maaşlarını çekmek için kasabamıza gelecekler belkide... burada bir yemek veya alış veriş imkanı bulacaklar bu da ticaretin gelişmesine vesile olacaktır. 

Bunun yanında yeni yapılan dolmuş durakların dan bir tanesinin de Şekerdere köyünün giriş kısmına konulmasını da Recep Başkanımız dan rica ediyorum. Her şeyden önemlisi kasabamıza acilen çok programlı bir lise yapılmasını arzu ediyorum. 

Bana göre en önemli noktalardan bir tanesi de kasabamızda bir çok vatandaşlarımızın arazileri hazine arazisi olarak gözükmektedir. Çevre beldelerde bu gibi durumlar düzeltilerek arazi sahiplerine tapuları verildi. Kasabamızda bu gibi durumu olanların da olduğunu biliyoruz. Umarım bu insanlarda arazilerindeki bu durum düzeltilerek tapularını alırlar" diyerek sözlerini tamamladı.

Son Guncelleme: 27 Nisan 2015 21:40
  • Ziyaret: 5274
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.