Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Yarbaşı Belediyesi Yolu Sahiplenmeye Başladı

08 November 2015 21:14 Kategori Yerel Haber


Yıllarca büyük bir sorun olan Ellek-Karacaören yolunun Ellek Belediyesi tarafından yapıldığını herkes biliyor. Genelde sorulan sorularda şu;"Yarbaşı kendi sınırları içerisindeki yolu neden kendi yapmıyor?  Ellek belediyesi neden yapıyor? "Ellek Haber" muhabiri bu soruların cevabını yetkililerden aldı. 

Bu konuda yolu yapan Ellek Eski Belediye Başkanı İshak Yeşildemir ve şimdiki belediye başkanı Recep Soy aynı cevabı verdiler. Verilen cevap; "Bu yolu Ellek Halkı kullanıyor"diye yolun yapımını sahiplenmiyor diye belirtildi.

 Bu cevaba istinaden bu yol etrafındaki vatandaşlar da "Biz de o zaman Ellek beldesine bağlanalım" gibi cevaplar alındı. Bu günlerde bu yolda bir hizmet göze çarptı. 

Yarbaşı Belediyesi tarafından yolun giriş kısmına yakın yere iki tane bariyer konulduğu gözlendi. Bu Acaba Yarbaşı Belediyesi Yolla Sahip mi Çıkıyor? düşünce oluştururken, aynı zamanda da, büyük bir takdirle karşılandı.

Son Guncelleme: 08 Kasim 2015 21:14
  • Ziyaret: 5554
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.