Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Yarbaşı'nın Yolunu Neden Ellek Belediyesi Yapıyor

29 March 2015 21:12 Kategori Düziçi Haberleri
Düziçi ilçesinde yaşayan vatandaşlara bölgelerinde belediye tarafından yapılan hizmetleri "Düziçi Times"'e değerlendirmelerini istedik. Bu konuda muhabirimize açıklamalarda bulunan Abdullah GÜZEL şunları söyledi. Ben YARBAŞI beldesinde ikamet eden bir insanım. Herkes gördüğünü söylemek zorundadır. Ben belediyemizin hizmetlerini yeteri kadar bulmuyorum.

Beldemizde yapılan işleri biliyorum. Bunun yanında yapılmayanları da biliyorum. Benim evimin olduğu yerdeki sokağımın yolu yoktu. Gerekli yerlere müracaat ettim... fakat bir sonuç alamadım. Yolumun plan ve projede yeri var.

Bende Düziçi belediyesinden rica ettim ve kendi yolumu yaptırdım. Bu sadece benim sorunum. Herkese eşit şekilde davranmalıdır. Ayrıca, Karcaöğren - Ellek arası, Yarbaşı Belediyesine ait yolu neden Ellek belediyesi yapıyor. Biz buna da hayret ediyoruz. Bir belediye kendi sınırları içerisindeki yolu kendisi yapmalıdır" diyerek sözlerini tamamladı.
Son Guncelleme: 29 Mart 2015 21:12
  • Ziyaret: 6105
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.