Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Yeni Caminin İsmi Bir Zamanların Gönül İmamının İsmi Olsun

21 June 2014 20:52 Kategori Politika

Hacı Ahmet Gök Olsun İstiyorum

Ellek kasabasının merkez camisinin yeni binasına isim arayışı başladı. Merkez cami modern bir şekilde yapılarak bu güzel camiyi bir de güzel isimle süslemek istiyorlar. Caminin ilk yapıldığı yıllarda rahmetliHacı Ahmet Gökcaminin hem arazisini hemde yapımını üstlenmişti.

Ayrıca bununla kalmayıp gönüllü imamlık yaparak ellek halkının gönlünü kazanmıştı. Bu yüzden yeni yapılan merkez camisinin ismini vatandaşlara sorarak bilgi toplayan''Ellek Posta'' sonuç olarakHacı Ahmet Gök'ünhala gönüllerde olduğunu öğrendi. Bu konuda söz alarak görüşlerini söyleyenAli Topalşunları söyledi.

''Ali Topal''Bir zamanlar bu merkez caminin, hem yerini veren hem de yapımını üstlenen ayrıca bedava imamlık yapan Hacı Ahmet Gök şimdi ki yeni caminin ismini hak etmiştir. Gönüllerin imamı olan ''Gök'' iyi bir insandı. Okullar bitirmedi imamlık için. Kurslara gitti öğrendi ve o güzel bilgisini, iyi kalpliliğini merkez camide kullandı. Bunun üzerine benim görüşüm olarak yeni caminin ismiHacı Ahmet Gökolsun''dedi.


Son Guncelleme: 21 Haziran 2014 20:52
  • Ziyaret: 4521
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.