Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

YıldızPEN Ellek Beldesinde Bir Numara

14 December 2014 12:32 Kategori Ekonomi
YıldızPen Sektörde Çok iddialı...

Ellek beldesinde çalışmalarını sürdüren YıldızPEN başarıdan başarıya koşuyor. Bu konu da vatandaşların beğenisi nedeniyle sektördeki yerini üst seviyelere çıkardığını belirten işletme sahibiArif Yıldız "Ellek Haber"'e faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu;"Bu işe başladığımızda pek kazanç elde demiyorduk. Çünkü vatandaşlarımızPen sektörüne yabancı olmaları nedeni ileişlerimiz doyurucu değildi. Bölgemizde vatandaşlar PEN ürünleri ile tanışınca eski pencere veya kapılarını söküp bu sektöre yöneldiler. 

Hem sağlıklı hemde kullanışlı olması nedeniyle bu malzemelere tercih edildi. Çevremizde artık; eskisi gibi orman ürünlerinin olmaması nedeniyle tamamen ev aksesuarında PEN'e talebi arttırdı. Şuan sadece; bu sektörde değil... Demir ve demir doğrama işlerinde de talep artışı oldu. Biz sadece Ellek Beldesine değil bütün bölgeye hitap ediyoruz. 

Biz bu iş yerimizdePVC, Ahşap kapı, pencere, mobilya, ayrıca daraba işi, demir kapı veya pencere, korkuluk gibi işleri en kaliteli malzemeler kullanarak halkımıza sunuyoruz. İş yerimizde Amerikan kapı sistemlerin de yapıyoruz.
Biz her zaman müşterinin yanında yer aldık. Müşteri memnuniyeti ana hedefimizdir. Bu doğrultudan asla taviz vermedik, vermeyeceğiz. Müşterinin isteğine göre; kredi kartı ile alış veriş imkanı da tanıyoruz.
İş yaptırmak isteyen vatandaşlarımızı iş yerimize davet ediyoruz. Gelin görün ondan sonra tercihinizi yapın"... Diyorum.
Beğenmezsen Yaptırma....

ARİF YILDIZ
Tel: 0 542 3935193
iş yeri: 0 328 8827763
Adres: Ellek beldesi


Son Guncelleme: 14 Aralik 2014 12:32
  • Ziyaret: 9573
  • (Suanki Oy 1.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.