Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Yıldızlar mahallesinden geçen Osmaniye yolu neden genişletilmiyor?

13 February 2017 22:58 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'ye bağlı Ellek Kasabasında vatandaşlar Osmaniye-Şekerder yolundan muzdarip. Geçtiğimiz günlerde arka arkaya trafik kazalarının meydana geldiği yol da, iki aracın zor geçtiği, yağmurlu havalarda ve geceleri tehlike saçmaktadır.

Ellek kasabasının merkezinden başlayan Osmaniye-Şekerdere yolu, yıldızlar mahallesinde adeta evlerin içerisinden geçmektedir. Yoldan geçen araçlardan küçük çocukların dahi ani yola çıkmaları vatandaşları endişe içinde bırakmaktadır.

Ayrıca, mahalle sakinleri geçen araçların ses ve etrafa saçtıkları tozların evin içerisine gelmesi ayrıca sorun meydana getirdiklerini söylediler.

Ekonomik ve Gelişme Açısından

Öteyandan, duyarlı Ellek kasabası vatandaşları tarafından Osmaniye-Şekerdere yolunun genişlermesi etraftaki köy ve belediyelikler başta olmak üzere Düziçili dahi bu yol üzerinden geçtiklerinden dolayı Ellek kasabamızı geliştirmiş olacak dediler.

Vatandaşlar, belediyenin birinci plan olarak mahalle arası yolları değil, asıl bu büyük projeleri devreye koymalıdır. Abbas Yeşildemir'in başlattığı yol, üzerine bir çivi dahi çakılmadan beklediğini söyleyen vatandaşlar yol neden genişletilmiyor, neden otoban gibi yapılmıyor. Yoksa Ellek kasabasının gelişmesi istenmiyor mu diye sitem de bulundular.


Son Guncelleme: 13 Subat 2017 22:58
  • Ziyaret: 4187
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.