Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

15 February 2015 20:28 Kategori Ellek Dün ve Bugün
Ellek belediyesi ana yol çalışmalarını son hızla devam ediyor. Hava durumuna göre bazen çalışmalar duruyor. Havaların açılması ile çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor. Ana yol üzerindeki köprülerdeki genişletme çalışması geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. 

Bu gün genişletilen bu yerlerde parke döşeme çalışması yapıldı. Çalışmaları yerinde takip eden Ellek Belediye Başkanı Recep Soy "Ellek Haber"'e çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi; "Yapılan ana yolumuzdaki köprüler genişletme işini yapmıştık. Şimdi ise; Bu genişletilen yerlerde parke taş döşemesi yaparak yolun eksiklerini giderdik. 

Gerçekten yol sorununu büyük oranda çözdük. Bundan sonra çalışmalarımızı 2015 yılı içerisinde yakın bir zamanda başlayacak olan derelerin ıslahı ve kanalizasyon çalışmalarına kaydıracağız. İnşallah... Ellek halkına hak ettiği hizmetlerin bir çoğunu 2015 yılı içerisinde vereceğiz" dedi.
Son Guncelleme: 15 Subat 2015 20:28
  • Ziyaret: 5821
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.